free bootstrap theme

Lekker en gezond

Koelverse maaltijden aan huis

Zelfstandig thuis


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van koelverse maaltijden aan huis. Juist voor degenen die er niet aan toe komen om zelf een verse en gezonde maaltijd op tafel te zetten, zijn de warme maaltijden van Vers voor Thuis een goed alternatief.

Het bestellen van de dagelijkse maaltijden is op verschillende manieren mogelijk.

Online bestellen
Wij bieden u ook de mogelijkheid met uw persoonlijke account gebruik te maken van een seizoensmenu, waar u uw bestelling kunt plaatsen. Hier kunt u ook uw geplaatste bestellingen inzien en eventueel nog wijzigen. De betaling kunt u per bank overboeken of via automatische incasso laten plaatsvinden.

Schriftelijk bestellen
Geeft u de voorkeur aan het op papier doorgeven van uw bestellen, dan kunt u middels papieren bestellijsten gemakkelijk uw keuze aanvinken en per post naar ons toezenden. Deze bestellijsten zijn gebaseerd op het seizoensmenu en kunt u vanuit uw eigen account downloaden en uitprinten. Mocht u het prettig vinden dan kan onze chauffeur bij iedere levering een nieuwe bestellijst voor u mee nemen. De ingevulde lijst kunt u ook weer aan de chauffeur meegeven.

Automatisch bestellen
Bent u zelf niet in staat om uw bestellingen bij te houden of aan ons door te geven, of heeft u liever geen omkijken naar het wekelijks bestellen, dan bieden wij ook de mogelijkheid tot automatisch bestellen. Door aan te geven voor welke dagen u een maaltijd wenst te ontvangen en 'automatisch bestellen' aan te zetten, kiezen wij voor ieder van deze dagen een maaltijd voor u.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.

Neem contact met ons op

Vers voor Thuis Overduin
Tripstraat 117
2571DA Den Haag